Bioresonantie werkt op basis van Quantumfysica. Op subatomair niveau bevinden zich quarks (kleine deeltjes in een lege ruimte), deze bewegen met een enorme snelheid, aangedreven door energie waardoor deze gaan trillen. Deze trillingen = resonanties worden gemeten met het bioresonantie apparaat. 

Elk orgaan, elk lichaamsdeel,.. heeft een specifieke trilling. I
ndien een orgaan of lichaamsdeel niet in balans is, wordt dit opgemerkt door het apparaat. Deze geeft zo bepaalde ‘zwakten/intolleranties/tekorten’ aan. 

Ons apparaat is ook een biofeedback-systeem waarbij je niet alleen analyseert maar eveneens door resonanties/trillingen terug te sturen, ook kan behandelen/balanceren.

 

 

Je paard laten analyseren en behandelen met 12.000 frequenties! 

Je krijgt na de meting een heel verslag met alle tekorten & gevoeligheden, een emotionele grafiek + verder advies voor je paard in topconditie te brengen.

Dit is zowel voedingsadvies als advies voor eventuele supplementen,.. die worden aangeraden voor de tekorten op te vangen en zo je paard optimaal mogelijk gezond te houden.

BELANGRIJK : We stellen geen diagnose. We zijn geen dierenartsen. We zoeken naar enkel naar onevenwichten en corrigeren deze met het apparaat + advies voor bijkomende supplementatie waar nodig.